Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tuča u Gvozdenicama, više osoba povrijeđeno

panoram_2
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2016. u 22:06

Braća Milo (20) i Dušan (22) Lalatović i njihov rođak Miloš (23), zadoboli su teže povrede u tuči koja se večeras desila u Gvozdenicama, a u kojoj je još učestvovao i Milošev otac Radivoje (57).

Kako nezvanično saznajemo do sukoba je došlo oko 19h kada su braća Milo i Dušan pajserom i šipkom nasrnuli na rođake Miloša i Radivoja. 

Milo Lalatović je prošao sa prelomom potiljačne i sljepočne kosti, nakon čega je upućen u podgorički Klinički centar, dok je njegov brat Dušan zadobio potres mozga i zadržan je na odjeljenju hirurgije nikšićke Opšte bolnice.

Miloš je zadobio prelom desne ruke, dok je njegov otac Radivoje prošao sa lakšim povredama. Obojica su nakon ukazane pomoći pušteni kući. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.