U akciji na Trgu Slobode prikupljeno 60 jedinica krvi

davanje_krvi_222
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2018. u 11:42

Septembar u našem gradu uvijek protiče u znaku mnogih sportskih, kulturnih, zabavnih manifestacija, ali ništa manje i humantarnih akcija. Baš jedna takva organizovana je danas na Trgu Slobode.

Naime, u organizaciji lokalnog Crvenog krsta, Crvenog krsta Crne Gore i Opštine Nikšić održana je akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom koje je sakupljeno 60 jedinica krvi.

„Petnaestak godina unazad organizuje se akcija dobrovoljnog davanja krvi, koja je već postala tradicija. Uključeni su svi klubovi pod Odborom dobrovoljnih davalaca. Akciju je podržala EPCG“, kazali su iz OO Crvenog krsta Nikšić.

Doprinos je dala i Vojska Crne Gore koja je pomogla tako što je obezbijedila uslove da se akcija organizuje, kao i priključivanjem samoj akciji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).