U danima vikenda 44 vozača uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 26.06.2023. u 12:51
Uprava policije saopštila je da je tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 50 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba stradala, dok je osam lica zadobilo teške, a 19 lica lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 230 prekršajnih prijava, izdali 890 prekršajnih naloga, oduzeli 23 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola slobode su lišena 44 vozača, od čega 10 vozača u Podgorici.

“Uprava policije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise in a taj način doprinesu , kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, ističu iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.