U motor aviona Montenegro Airlinesa uletjela ptica, nema oštećenja

montenegro_airlines
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2015. u 21:32

Prilikom slijetanja aviona iz Beograda na tivatski aerodrom jutros je u motor aviona Montengro Airlinesa uletjela je ptica, saopšteno je iz MA.

Prilikom slijetanja aviona iz Beograda na tivatski aerodrom jutros je u motor aviona Montengro Airlinesa uletjela je ptica, saopšteno je iz MA.

U MA su naglasili da je i pored ove nezgode avion uredno i na vrijeme sletio u 9.35 sati. 

“Nakon toga avion je prošao tehničku kontrolu i utvrđeno je da nema nikakvih oštećenja i da može da se uključi u saobraćaj”, pojasnili su CdM-u iz MA.

Zbog ovog događaja i obaveze da se sve prekontroliše let Montengro Airlinesa Tivat-Pariz kasnio je sat i 50 minuta. 

“Takođe, zbog tog kašnjenja popodnevni let Beograd-Tivat-Beograd biće obavljen preko aerodroma u Podgorici, jer se u Tivat ne može slijetati noću. MA će oragnizovati prevoz putnika od Tivta do Podgoricei obrnuto”, najavili su iz kompanije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U prvih sedam mjeseci ove godine osobe sa invaliditetom podnosile su Zaštitniku pritužbe u vezi sa diskriminacijom prilikom zapošljavanja, pa je u izvještajnom periodu bilo šest predmeta u ovoj oblasti, od čega je u tri predmeta utvrđena diskriminacija po osnovu invaliditeta i date su preporuke saopšteno je iz Institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.
Sindikat doktora medicine tvrdi da su plate ljekarima definisane Granskim kolektivnim ugovorom (GKU) koji je potpisan u ponedjeljak znatno niže od onih koje su definisane Zakonom o zaradama u javnom sektoru. Optužili su predstavnike reprezentativnih sindikata da se zalažu sa smanjenje zarada doktorima.