U nedjelju počinje punjenje dovodnog sistema HE Perućica

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 15.09.2023. u 12:14
Nakon uspješno završenog redovnog godišnjeg remonta, u nedljelju, 17. septembra, počinje punjenje dovodnog sistema HE „Perućica“ u Nikšićkom polju, koje će se nastaviti i u ponedjeljak, 18. septembra, kada će se ispitati i pustiti u pogon prva dva agregata. Ostali agregati u pogonu će biti od utorka.

“Upozoravamo javnost, a posebno žitelje naselja u neposrednoj blizini dovodnog sistema na moguće opasnosti i molimo ih da u to vrijeme ne prilaze dovodnim kanalima u Nikšićkom polju”, poručili su iz EPCG.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.