U Nikšiću otkrivena parcela sa zasadom marihuane

  • Autor onogost.me
  • 08.08.2022. u 09:45

Službenici Uprave policije u Nikšiću pronašli su parcelu sa zasadom marihuane. Slobode je lišen Nikšićanin Z.G. (53)  zbog sumnje da se bavio nelegalnom proizvodnjom droge.

Kako saznajemo, parcela je pronađena u Kočanima.

Nikšićka policija je, juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi Z.G.

“Prilikom pretresa u dvorištu kuće je pronađena parcela sa zasadom 43 stabljike marihuane visine od 0.2cm do 1.6m. Takođe, pretresom je pronađeno i oko 350 grama marihuane, tri čašiće metadona, sjemenke marihune i vaga za precizno mjerenje”, navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.G. liši slobode zbog sumnje da je izvšio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su tokom jula i za sedam dana avgusta, aktivnostima na suzbijanju zloupotrebe narkotika, procesuirali 12 osoba zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

1

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) odlučio je da se popust za električnu energiju za domaćinstva, koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjuje do kraja godine.