U Nikšiću proteklih dana serija požara

darko
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2015. u 09:49

U Ulici Jovana Cvijića sinoć je, oko 19.30h, u požaru izgorela vespa koja je bila parkirana u ulazu obližnje zgrade. U požaru su oštećena ulazna vrata i zidovi ulaza. 

Nikšićki vatrogasci su proteklih dana zbog požara širom grada u više navrata intervenisali.

U Trebjesi su juče gorjeli borovi u predjelu iza Instituta crne metalurgije, a kako se pretpostavlja, požar je najvjerovatnije podmetnut.  

Prethodne noći gorjela je i stolarska radionica Stanka Zečevića, kod fabrike “Mi rai” u Kočanima. Kako kaže Veselin Gardašević, komandir Službe zaštite i spasavanje, u požaru je u jednoj od prostorija izgorjela mašina, a vatrogasci su spriječili širenje požara na ostale prostorije gdje su se nalazile skupe mašine.

Vatrogasci su prije dva dana intervenisali i u rejonu Konjskog, gdje je takođe gorjela borova šuma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.