U Nikšiću zaplijenjena velika količina cigareta

cigarete
novosti.rs
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2015. u 13:01

Pripadnici Uprave carina juče su u Nikšiću pronašli i oduzeli 8,800 komada cigareta namijenjenih nelegalnoj prodaji, piše CdM.

“Mobilni timovi Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja su, sprovodeći kontrole na području opštine Nikšić, pronašli 8.800 komada cigareta različitih brendova (“Trokadero”, “Marlboro“) bez crnogorskih akciznih markica”, saopšteno je iz Uprave carina.

Zbog počinjenog prekršaja izdata su dva prekršajna naloga, a roba je trajno oduzeta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U prvih sedam mjeseci ove godine osobe sa invaliditetom podnosile su Zaštitniku pritužbe u vezi sa diskriminacijom prilikom zapošljavanja, pa je u izvještajnom periodu bilo šest predmeta u ovoj oblasti, od čega je u tri predmeta utvrđena diskriminacija po osnovu invaliditeta i date su preporuke saopšteno je iz Institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.
Sindikat doktora medicine tvrdi da su plate ljekarima definisane Granskim kolektivnim ugovorom (GKU) koji je potpisan u ponedjeljak znatno niže od onih koje su definisane Zakonom o zaradama u javnom sektoru. Optužili su predstavnike reprezentativnih sindikata da se zalažu sa smanjenje zarada doktorima.