U OŠ “Luka Simonović“ održan javni čas povodom Dana voda

6a081829-023f-40b9-a5ee-02458be16ea9
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.03.2019. u 12:14

Povodom međunarodnog Dana voda, juče je u OŠ “Luka Simonović” organizovan javni čas koji je imao za cilj jačanje saradnje učenika više škola, kao i razmjena iskustava i jačanje saradnje između nastavnika.

 “U okviru predmeta zanimljiva geografija, hemija i crnogorski- srpski, bosanski, hrvatski jezik i književnost, a u vidu integrisane nastave, nastavnice Mirjana Vujović, Ratka Vulanović, Snežana Nikolić i Danica Pantović su na kreativan način realizovale čas posvećen Danu voda”, istakli su organizatori.

Času su prisustvovali učenici VIII i IX razreda iz OŠ “Luka Simonović”, kao i učenici VIII razreda iz OŠ “Mileva Lajović-Lalatović” sa nastavnikom Markom Kilibardom.

“Hvala učenicima iz OŠ“Mileva Lajović-Lalatović“ koji su učestvovali u realizaciji časa. Posebnu zahvalnost  dugujemo direktorici  škole Veri Božović, pomoćniku direktora škole Saitu Šabotiću i  pedagoškinji Nadi Mitrović, koji su svojim prisustvom doprinijeli da susreti učenika ove dvije škole budu uspješno realizovani”, istakli su organizatori javnog časa.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.