Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U OŠ “Luka Simonović” održana radionica posvećena pravilnom korišćenju interneta

privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 07.04.2016. u 15:07

U OŠ "Luka Simonović" već petu godinu se realizuje projekat "Surfuj Pametno" sa ciljem povećanja svijesti i unapređenja edukacije učenika te škole, roditelja i nastavnika o bezbjednosti na internetu. 

Učenici šestog i sedmog razreda su danas imali priliku da na zanimljiv način još jednom uvide da je veoma važno da budu oprezni i pažljivi i da koriste internet kao najveću svjetsku biblioteku svih podataka . Radionica je po riječima učenika bila jako zanimljiva i poučna a vodile su je dvije poznate crnogorske glumice, Jelena Simić i Smiljana Martinović, na veoma prijemčiv i edukativan način.

Za učenike te škole danas je bio i priređen čas posvećen Danu zdravlja. Čas su pripremili i održali Mirjana Vujović , Božidarka Nikolić, Ratka Vulanović, Sandra Đukanović i Boris Janjić, s ciljem da skrenu pažnju učenicima na zdrav način života. Cilj časa je bio podstaći učenike da još više vode računa o svom zdravlju i zdravim stilovima života.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.