U OŠ “Luka Simonović” održana radionica posvećena pravilnom korišćenju interneta

privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 07.04.2016. u 15:07

U OŠ "Luka Simonović" već petu godinu se realizuje projekat "Surfuj Pametno" sa ciljem povećanja svijesti i unapređenja edukacije učenika te škole, roditelja i nastavnika o bezbjednosti na internetu. 

Učenici šestog i sedmog razreda su danas imali priliku da na zanimljiv način još jednom uvide da je veoma važno da budu oprezni i pažljivi i da koriste internet kao najveću svjetsku biblioteku svih podataka . Radionica je po riječima učenika bila jako zanimljiva i poučna a vodile su je dvije poznate crnogorske glumice, Jelena Simić i Smiljana Martinović, na veoma prijemčiv i edukativan način.

Za učenike te škole danas je bio i priređen čas posvećen Danu zdravlja. Čas su pripremili i održali Mirjana Vujović , Božidarka Nikolić, Ratka Vulanović, Sandra Đukanović i Boris Janjić, s ciljem da skrenu pažnju učenicima na zdrav način života. Cilj časa je bio podstaći učenike da još više vode računa o svom zdravlju i zdravim stilovima života.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.