Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U OŠ „Mileva Lajović-Lalatović“ nastavili tradiciju kićenja novogodišnje jelke

unnamed_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2016. u 16:08

Svako ukrašavanje školskog prostora predstavlja poseban doživljaj i jedan od najljepših rituala u učeničkom životu. Tradiciju kićenja novogodišnje jelke učenici OŠ „Mileva Lajović - Lalatović“ njeguju već čitav niz godina, pa je ona i ove godine ukrasila školski hol. 

“Podsjetimo samo da je tokom novogodišnjih praznika jelka svakako nezaobilazan ukras koji nagovještava veselje i idilu koja prati ovaj svjetski praznik. Upravo zato su učenici i nastavnici iz OŠ „Mileva Lajović – Lalatović“ kićenjem novogodišnje jelke započeli čitav niz aktivnosti koje će biti realizovane do kraja polugodišta školske 2016/2017. godine”, naveli su iz ove škole dodajući da su se svi potrudili da se različite želje i ideje stope u jednu, kako bi jelka u svom svečanom ruhu što veličanstvenije ukrasila školski enterijer.

Na inicijativu direktorice Škole, Vere Božović, i ove godine pored jelke je postavljen „Paketić za novogodišnje želje“, koji je otvoren je za sve učenike, nastavnike, radnike Škole, kao i za roditelje učenika.

“Tradiciju kićenja novogodišnje jelke učenici ove Škole će njegovati i u narednom periodu i ,svakako, razvijati nove ideje koje su vezane za ovakve manifestacije i praznike. Njihova zajednička čestitka i poruka svim građanima Crne Gore i svijeta je da planetom vladaju ljubav, mir i sloga, da svakoga prati dobro zdravlje i lična sreća i da se svima ostvare želje koje zamisle u novogodišnjoj noći”, poručili su iz ove ustanove.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).