Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Osnovnoj školi “Radoje Čizmović” uručene diplome ”Luča”

lucasi_os_radoje_cizmovic_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.06.2016. u 09:13

Ksenija Gajović i Gligorije Šljivančanin, polumaturanti Osnovne škole “Radoje Čizmović” u Ozrinićima, dobitnici su diplome “Luča”.

Oni su bili najbolji među 22 polumaturanta, a nagrada im je uručena na posebnoj svečanosti, koja je upriličena u školi.

Direktor škole Rade Krivokapić, tim povodom je rekao da su oni i te kako zaslužili da ponesu zvanje najboljih, jer su kroz čitavo školovanje bili primjerni đaci, dobri drugari, osvajali nagrade na opštinskim i državnim takmičenjima, što ih odvaja od ostalih učenika.

On je čestitao Gligoriju i Kseniji uspješan završetak školovanja, sa željom za još boljim nastavkom.

Ovom prilikom kolektiv škole izrazio je posebnu zahvalnost vlasnici i direktorici mljekare “Srna” Zorki Šljukić, koja već jedanaestu godinu zaredom donira prigodne nagrade za najbolje učenike i talente.

Kako je rekao Krivokapić, njene donacije su različite, počev od prijema prvaka, novogodišnjih poklona, takmičenja, pa sve do završnih razreda naše škole.

Komercijalni direktor Mljekare “Srna” Ana Vukotić uručila je nagrade učenicima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odliv stanovništa i loša putna infrastruktura najveći su problemi opštine Plužine, kazao je u emisiji „Mreža“ Televizije Crne Gore predsjednik te opštine Slobodan Delić.
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, sekretar Sekretarijata za kulturu sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović, kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić Ksenija Milović i izvršna koordinatorka NVO ,,SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“ Nataša Međedović, potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji, sa ciljem unapređenja servisa za prevenciju, zaštitu, rehabilitaciju i reintegraciju žrtava rodno zasnovanog nasilja na nivou opštine Nikšić.