U srijedu radionica “Priprema, pozor, sad”

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 30.01.2023. u 13:59
Igračkoteka, Razvojni centar i udruženje Roditelji pripremili su za ovu sedmicu novu radionicu za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta sa ciljem učenja kroz igru.

Kako su najavili, u srijedu, 1. februara u 18 sati odžaće se sportsko – edukativna radionica pod nazivom Priprema, pozor, sad!koju će voditi Danijela Rakočević.

“U toku  radionice prijavljena djeca će imati priliku da učestvuju u aktivnostima važnim za razvoj fine i grube motorike. Kroz posebno osmišljene igre unapređivaće spretnost, strpljenje, takmičarski duh, ali i vještine asertivne komunikacije. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 4 do 10 godina, a broj mjesta ograničen je na 15”, navodi se u saopštenju.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane).

“Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić”, kazali su iz Igračkoteke i Razvojnog centra.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
  Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.