U subotu sportsko-zabavno veče u Župi

kud_zupa1111
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.07.2016. u 10:38

Mjesna zajednica Župa Nikšićka organizuje sportsko-zabavno veče u subotu, 30. jula, sa početkom u 18 časova.

Predsjednik te mjesne zajednice, Dragoljub Radulović, kaže da će se u okviru sportskog takmičenja održati ulična trka “Župa 2016”.

Kako je predviđeno, trka će biti organizovana u kategorijama seniora, seniorki, juniora, juniorki, vojske, policije, veterana i rekreativaca.

„Posebno zadovoljstvo će nam predstavljati to što će uličnoj trci prisustvovati Slađana Perunović koja za deset dana putuje na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro, čime će dati punu težinu ovoj manifestaciji, koja se u Župi Nikšićkoj održava po prvi put. Ovo je prilika da joj poželimo puno uspjeha na Olimpijskim igrama. Želja nam je da ova trka uđe u zvanični kalendar Atletskog saveza Crne Gore, čime bi doprinijeli afirmaciji kraljice sportova u našoj mjesnoj zajednici“, poručio je Radulović.

Prema njegovim riječima, u zabavnom dijelu programa učestvovaće KUD “Župa”, narodni guslar Milan Filipović, Velizar Kasalica, Zoran Đžiknić…

„Na ovaj način MZ Župa Nikšićka želi da podigne svijest svih, posebno omladine, kako bi sopstvenom aktivnošću podigli kvalitet života u ruralnim oblastima. Mjesna zajednica će i u narednom periodu svojim aktivnostima pokazati značaj njenog skorašnjeg konstituisanja“, zaključio je Radulović uz poziv svim zainteresovanima da posjete manifestaciju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.