U udesu kod Drenoštice teže povrijeđene dvije osobe

55c5c57d-1b90-4e8d-9a72-42630a0a0a6c-policija-bih-690x480
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2015. u 18:14

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16:30h kod mjesta Drenoštica teže su povrijeđeni Bojan Krulanović (26) i Marija Radović (40).

U nezgodi su učestvovala dva vozila, “golf 2”, kojim je upravljao Krulanović Bojan i vozilo „citroen“ kojim je upravljala Marija Radović. 

Bojan Krulanović se kretao iz pravca Nikšića i zadobio teže povrede frakturu lijeve noge i iskakanje skočnog zgloba, dok se Marija Radović kretala iz pravca Podgorice koja je ovom prilikom slomila ključnu kost.

U automobilu sa Radović bila je i maloljetna M.N. (17), koja je zadobila lakše povrede. 

Na ovoj dionici puta saobraćaj je zatvoren.

Uviđaj je u toku. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.