Jedna osoba poginula u udesu automobila i kamiona

Služba zaštite i spasavanja Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 13.03.2023. u 15:35
Sedamdesetogodišnji D.V. iz Podgorice preminuo je u nikšićkoj Bolnici od posljedica zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica - Nikšić.

Do udesa je došlo danas oko 12.30 h, u trećem tunelu, iz Nikšića prema Podgorici.

“Džip sa prikolicom iz nepoznatih razloga prešao je u suprotnu traku i podletio pod šleper. Vozača malog vozila su pripadnici vatrogasno- spasilačke jedinice Nikšić posle kidanja vozila razvalnim alatima izvukli iz havarisanog vozila i predali kolegama iz HMP”, kazao je za naš portal komandir nikšićke Službe zaštite i spasavanja, Slavko Tadić.

Na intervenciju je izašlo troje vozila i deset vatrogasaca- spasilaca.

Saobraćaj je u prekidu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
  Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.