Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U udesu tri vozila povrijeđeno pet osoba, dvije teže

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 20.04.2024. u 11:45
U blizini mjesta Grebice sinoć, oko 23 sata, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je pet osoba povrijeđeno, od kojih su dvije zadobile teže, a tri lakše tjelesne povrede.

Prema informacijama Portala Onogošt, do udesa je došlo u blizini raskrsnice, na magistralnom puta Nikšić-Šavnik, koja vodi za Grebice, a u njemu su učestvovala tri vozila, kojma su upravljali N.J. (19), S.B (26) i M. T.  (22), svi iz Nikšića.

Kako nam je rekao doktor Dragutin Višnjić, svih pet povrijeđenih primljeno je u Hitnu hiruršku službu oko 23.30h, nakon čega je jedna osoba sa povredama opasnim po život upućena u Klinički centar u Podgorici, dok su četiri  zadržane na liječenju u Opštoj bolnici.

”U Klinički centar upućena je osoba sa prelomom lobanje, prelomom drugog vratnog pršljena, kontuzijom lijevog bubrega i kontuzijom pluća. Ona je upućena u pratnji medicinske ekipe. Na Odjeljenje intenzivne njege smještena je jedna osoba, sa rascjepom plućne maramice i prisustvom krvi u grudnom košu. Ona je jutros stabilno”, rekao nam je Višnjić.

Na Odjeljenju hirurgije zbrinute su tri osobe, koje su zadobile lakše tjelesne povrede.

”Jedna osoba ima izražen potres mozga, dok dvije osobe imaju rasjekotine i zadržane su zbog praćenja daljeg stanja”, rekao je on.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
  U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.