Učenici OŠ “Jagoš Kontić” obilježili Svjetski dan ljubaznosti

p1040948
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2015. u 20:10

Danas su učenici OŠ "Jagoš Kontić" obilježili 13. novembar, Svjetski dan ljubaznosti.

Svjetski dan ljubaznosti obilježava se od 1998. godine, a na ideju da sa svojim učenicima trećeg razreda obilježi ovaj dan došla je učiteljica Rajka Antović.

“U pripremi i realizaciji današnjih aktivnosti učestvovali su u prvom redu učenici, roditelji i ja, a kao i obično nije izostala ni podrška pedagoške službe, kolega i uprave Škole”, kaže Antović.

Učenici trećeg razreda su danas svojim starijim drugarima i nastavničkom osoblju predstavili značenje Dana ljubaznosti kroz recitaciju stihova pjesme “Osmijeh stanuje na licu”, Dragana Radulovića i ukrašavanje učionica porukama zahvalnosti i ljubaznosti.

Današnja aktivnost predstvalja samo jednu u nizu aktivnosti koja se realizovala u OŠ “Jagoš Kontić”. 

Učenici su neprestano pokazivali svoje oduševljenje i radost, a učiteljica Rajka obećava da će i u narednom periodu organizovati i realizovati još mnogo interesantnih i korisnih aktivnosti.
 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).