Učenici OŠ “Luka Simonović” pred odlazak na raspust uredili dvorište škole

sredjivanje222
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.06.2017. u 11:16

Učenici i nastavnici Osnovne škole "Luka Simonović" iz Nikšića potrudili su se da prije ljetnjeg raspusta srede školsko dvorište uz poruku "Brinimo o svom dvorištu, ono je naše ogledalo i dom. Čuvajmo planetu".

Pored čišćenja, dvorište je postalo bogatije za nove sadnice cvijeća, kućice za ptice… Fasada škole “osvježena” je novim muralom, a učenici su izradili panoe na temu uređenja dvorišta.

Pomenuta akcija nije prva koju su učenici i nastavnici škole “Luka Simonović” realizovali, a sve u cilju da dvorište i škola budu čistiji i ljepši.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.