Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Učenici OŠ “Luka Simonović” uručili donaciju Narodnoj kuhinji

45681a4d-86ed-42e1-9255-190f8222fb5f
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.12.2019. u 14:11

U susret Novoj godini i nastupajućim praznicima, učenici III-1 odjeljenja OŠ "Luka Simonović" i njihova učiteljica Željka Šćepanović, a uz podršku ostalih učenika ove škole i njihovih roditelja, danas su uručili donaciju Narodnoj kuhinji u Nikšiću.

Učenici koji su pokazali svoju humanost i ljubav prema svojim sugrađanima koji su korisnici usluga Narodne kuhinje, poručili su da ovim gestom žele da pomognu da svi osjete radost praznika.

“Hvala vam draga djeco što ste razumjeli i podržali ovaj gest humanosti, hvala i vašim roditeljima koji su pomogli da ostvarimo naš cilj”, poručila je učiteljica Željka Šćepanović.

Iz NVO Izvor života su kazali da su veoma ponosni na pažnju koju je ova škola pružila kako u prethodnoj akciji tako i u ovoj za praznike ističući da je učiteljica Željka Šćepanović i ranije pomagala kihinju.

“Ono što je veoma bitno jeste da su našu kuhinju obišli i pomogli i učenici drugih škola što jasno pokazuje da nastavnici i roditelji djecu uče najljepšem, a to je biti human. Danas nam je stigla i velika donacija kompanije “Monte klas” koja nas takođe često pomaže, pa su odlučili da to učine i za praznike. Od srca se zahvaljujemo svima i želimo da im se njihovo dobro dobrim vrati”, kazala je Aleksandra Božović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine