Učenici posjetili Dnevni boravak za stare

12387963_10153819628953158_137289321_n
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2015. u 15:17

Polaznici Access programa , 25 učenika iz 9 osnovnih škola, ovog  vikenda zajedno sa nastavnicima iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore - ELTAM i u saradnji sa Centrom za socijalni rad, pripremili su iznenađenje za korisnike Dnevnog boravka za stare.

Učenici su novogodišnjim i božićnim dekoracijama ukrasili prostor Dnevnog boravka za stare, okitili jelku i svakom korisniku ponaosob napravili čestitku za predstojeće praznike.

Ovo je jedna u nizu planiranih aktivnosti polaznika Access programa, podržanog od strane Ministarstva spoljnih poslova SAD-a, u cilju podizanja svijesti učenika o načinu na koji oni mogu doprinijeti razvoju lokalne zajednice.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija podnijelo je juče krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog osnovane sumnje da je osoba R.Ž. dostavila lažnu i neistinitu obrazovnu ispravu.
Predsjednici pet opština sjevera Crne Gore uputili su otvoreno pismo premijeru Crne Gore Milojku Spajiću u kojem zahtijevaju održavanje sastanka na kojem bi se razmotrile mogućnosti realizacije probijanja tunela kroz Semolj.