Učenici i profesori Muzičke škole „Dara Čokorilo“ dobitnici nagrada iz Fonda za kvalitet i talente

joko_mickovi_prof
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.12.2018. u 14:20

Učenici i profesori muzičke škole „Dara Čokorilo“ prepoznati su po uspjesima na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, pa je tako bilo i ovog puta.

Naime, oni su nagrađeni nagradama iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete Crne Gore.

„Cijeneći rezultate naših učenika koji su postignuti zahvaljujući njihovom talentu, radu, upornom i strpljivom vježbanju,  kao i profesionalnom  i predanom radu njihovih mentora, Ministarstvo prosvjete Crne Gore  nagradilo je četiri profesorice i pet učenika/ca  srednje škole“, kazali su iz te ustanove.

Nagrađeni učenici su: Jovana Jaredić, I razred srednje škole, obrazovni program – muzički saradnik, Marko Lazović, I razred srednje škole, obrazovni program – muzički izvođač gitarista, Joko Mićković, II razred srednje škole, obrazovni program – muzički izvođač harmonikaš, Ivana Dendić,  III razred srednje škole, obrazovni program – muzički izvođač violinista, Milena Radović, IV razred srednje škole, obrazovni program – muzički izvođač harmonikaš.

Nagrađeni su i profesori i to Dijana Dendić, prof. violine, Milena Kovač, prof. klavira, Mira Der, prof. klavira, Vesna Šarac, prof. harmonike.

„Ponosni smo na učenike osnovnih škola, dobitnike ove nagrade, koji istovremeno pohađaju ili su pohađali osnovnu muzičku školu“, kazali su iz škole i dodali da su to Dimitrije Knežević, Vladana Šuković i Mia Karović, kao i Mia Raičević, koja paralelno pohađa Gimnaziju „Stojan Cerović“ i Muzičku školu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.