Učenik OŠ “Ratko Žarić” navodno prijetio smrću ostalim đacima

ucionica_stolica
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 07.12.2023. u 17:37
Učenik OŠ "Ratko Žarić" navodno je upućivao prijetnje smrću ostalim đacima te ustanove, zbog čega je uprava škole podnijela prijavu protiv njega.

Kako saznajemo, Uprava škole trenutno daje izjave policiji.

Otac dječaka koji je navodno prijetio ostalim đacima obratio se medijima navodeći u izjavi da dijete ima psihičkih problema.

“Žao mi je što je sve ovo uznemirilo roditelje škole, ali moje dijete ima psihičkih problema i svu potrebnu dokumentaciju o njegovoj bolesti. Tu stoji da je moje dijete bezopasno. Ovo što je on, jednostavno ‘lupio’ ne treba shvatati ozbiljno. Samo se nadam da on zbog ovoga neće biti dodatno stigmatizovan i da nećemo imati probleme”, kazao je otac pomenutog dječaka.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
  Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
  Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.