UCG: Fakultet ove godine upisao 3.231 brucoš

ucg1111
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.09.2016. u 11:01

Prvu godinu studija u akademskoj 2016/2017. godini na Univerzitetu Crne Gore upisao je 3.231 brucoš, od čega će se njih 1.634 školovati o trošku države. U četvrtom upisnom roku, koji je završen juče, upisano je 110 kandidata.

Na Fakultetu dramskih umjetnosti u četvrtom upisnom roku upisana su tri budžetska studenta, Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje četiri, Filozofskom fakultetu dva, Metalurško-tehnološkom pet, Muzičkoj akademiji šest i Prirodno matematičkom fakultetu tri.

Na Biotehničkom fakultetu upisano je 14 samofinansirajućih studenata, Ekonomskom fakultetu u Bijelom Polju pet, Pomorskom fakultetu pet, Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje 16, Fakultetu za turizam i hotelijerstvo 11, Filološkom fakultetu četiri, Građevinskom 11, Mašinskom 10, Metalurško-tehnološkom fakultetu 10 i Prirodno-matematičkom fakultetu jedan student.

Nastava na Univerzitetu Crne Gore u zimskom semestru počeće 26. septembra. 

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.