Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

UCG: Šest mjesta više za doktorske studije na Medicinskom fakultetu

ucg_nova1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.12.2016. u 15:18

Upravni odbor prihvatio je prijedlog Senata Univerziteta Crne Gore i pokrenuo postupak za dopunu licence povećanjem broja studenata za upis na doktorske studije na Medicinskom fakultetu za studijsku 2016/2017,  sa pet na 11 studenata, saopšteno je iz UCG.

A konačnu odluku će, kako dodaju, donijeti Ministarstvo prosvjete.

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore odlučio je i da pokrene postupke za izbor dekana na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju i direktora Instituta za biologiju mora u Kotoru.

“Na sjednici su usvojeni pravilnici o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta na Ekonomskom fakultetu, Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i Pomorskom fakultetu Univerziteta Crne Gore”, dodaju oni.

Članovi Upravnog odbora upoznali su se sa Nacrtom izvještaja Memoranduma revizije za rashode koji su ostvareni u Rektoratu Univerziteta Crne Gore u 2015. godini, koji je sačinila Služba za unutrašnju reviziju Univerziteta Crne Gore.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).