Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Pavićevića, za drugim se traga

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 04.12.2023. u 14:21
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede.

“Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih. Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor sa lica mjesta, a sveukupne preduzete aktivnosti rezultirale su rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela.

Podsjetimo, Nikšićanin Boško Pavićević teško je povrijeđen prije dvije noći u centru Nikšića.

 Pavićević je napadnut jer je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću. On se nalazi u KBC-u.

Pored građanskih aktivista, napad na Pavićevića osudio je i predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i predsjednik Skupštine opštine Nemanja Vuković.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.