Uhapšen Nikšićanin: Policija pronašla kokain, automatsku pušku i municiju

arest
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 08.11.2015. u 13:56

U Nikšiću je danas uhapšen Marko Mićković (22) kod kojeg su pronađeni i oduzeti kokain, automatska puška i municija, saopšteno je iz Uprave policije, a prenosi CdM.

Mićković je, uz krivičnu prijavu, priveden Zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge i nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije.

Kako su precizirali iz Uprave policije, pretresom stana koje je koristio Mićković, pronađeni su i oduzeti kokain težine 15,5 grama, automatska puška cal. 7,62 mm sa tri okvira, 41 komad municije istog kalibra, PVC kesa sa smješom mase 439 grama koja, kako se sumnja, služi miješanju sa kokainom radi dobijanja na težini i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Iz Uprave policije su naveli da je o događaju  upoznat zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, a kokain, smješa, oružje, municija i drugi predmeti upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.