Uhapšen Nikšićanin zbog nanošenja teške tjelesne povrede

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 31.08.2023. u 10:44
Policija u Nikšiću uhapsila je M.L. (54) zbog sumnje da je nanio tešku tjelesnu povredu sugrađaninu sinoć oko 19 časova u Ulici Vuka Karadžića.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad”, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi oštećenog koji je sinoć naveo da je prvo verbalno, a onda i fizički napadnut od jednog lica.

“Oštećenom je sinoć oko 19 časova, dok se nalazio u Ulici Vuka Karadžića, jedno lice zadalo udarac u predjelu glave kojom prilikom je zadobio tešku tjelesnu povredu konstatovanu od ljekara u Medicinskom centru Nikšić, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo kao teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje mjera i radnji u cilju identifikacije počinioca. Policija je identifikovala M.L. (54) od kojeg je u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić prikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na okolnosti događaja”, navode u saopštenju policije.

Napominju da je po nalogu postupajućeg tužioca M.L. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda i on će u zakonskom roku biti priveden tužiocu na dalju nadležnost.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.