Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljene polne radnje nad suprugom

 • Autor onogost.me
 • 09.05.2023. u 11:27
Nikšićanin D.R. (32) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao suprugu sa kojom ne živi već duži period, saopšteno je iz Uprave policije.

“Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je od strane oštećene osobe da je 3. maja u njen stan došao njen suprug D.R. (32) sa kojim ne živi zajedno određeni period, te da je fizički nasrnuo na nju, upućujući joj pogrdne riječi. Po izjavi oštećene, D.R. je nakon toga, upotrebom fizičke snage, a protivno njenoj volji, oborio na krevet i neprikladno je dodirivao”, navodi se u saopštenju policije.

Oštećenoj su, dodaju, od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede u vidu podliva i modrica u predjelu podlaktica.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a koji se nakon predočenog sadržaja prijave izjasnio da se sa navodima upozna Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću se izjasnio da se u radnjama D.R. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljene polne radnje i naložio da se od D.R. prikupi obavještenje u svojstvu građanina na navedene okolnosti.

“Nakon svih dalje preduzetih mjera i radnji od strane policijskih službenika u odnosu na ovaj predmet, postupajući tužilac je naložio da se D.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje”, saopšteno je iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Elektroprivreda Crne Gore je danas, nakon što su završene ugovorne obaveze po osnovu sporazuma o zajedničkoj izgradnji, predala opštini Nikšić na upotrebu park šumu Krupac. Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta izgradnje park šume Krupac podrazumijevao je rekonstrukciju zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja i igrališta.
  U skladu sa mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti drumskog saobraćaja u Crnoj Gori, službenici saobraćajne policije su izveli jednodnevnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom „Tehnička ispravnost“.