Uhapšen Ranko Vuletić: Osumnjičen da je u junu bacio bombu u blizini kafića Tani

vuletic
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2015. u 11:03

Nikšićka policija jutros je lišila slobode Ranka Vuletića zbog osnovane  sumnje da 21.juna, u neposrednoj blizini kafića Tani, vlasnika Ranka Radulovića, bacio bombu. 

Bomba je bačena pola sata iza ponoći na oko osam metara od lokala. Prilikom eksplozije niko nije povrijeđen, ali je napravljena  značajna materijalna šteta na nekoliko automobila parkiranih u blizini lokala.

Radulović je tada saopštio „Vijestima“ da je ubijeđen da bomba nije bila namijenjena njemu, jer bi je počinilac vjerovatno bacio bombu pravo na njegov automobil ili lokal.

On je danas sproveden ODT – u na dalju nadležnost. 

Povodom hapšenja Vuletića policija će danas na konferenciji za novinare saopštiti više detalja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U saobraćajnoj nezgodi dva automobila u Mokroj Njivi, u Nikšiću teže tjelesne povrede zadobila je jedna osoba, dok su tri lakše povrijeđene, saopšteno je iz nikšićke Opšte bolnice.
Povodom najave Sindikata izabranih doktora Crne Gore da će protestovati zbog toga što su se Ministarstvo zdravlja i Vlada oglušili o njihove zahtjeve i nijesu se odazvali pozivu na sastanak, iz Ministarstva zdravlja su nam saopštili da pomenuti Sindikat nije reprezentativan, niti je od strane poslodavca kao takav predložen, te se nijesu stekli uslovi za održavanje sastanka.