Uhapšen Ranko Vuletić: Osumnjičen da je u junu bacio bombu u blizini kafića Tani

vuletic
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2015. u 11:03

Nikšićka policija jutros je lišila slobode Ranka Vuletića zbog osnovane  sumnje da 21.juna, u neposrednoj blizini kafića Tani, vlasnika Ranka Radulovića, bacio bombu. 

Bomba je bačena pola sata iza ponoći na oko osam metara od lokala. Prilikom eksplozije niko nije povrijeđen, ali je napravljena  značajna materijalna šteta na nekoliko automobila parkiranih u blizini lokala.

Radulović je tada saopštio „Vijestima“ da je ubijeđen da bomba nije bila namijenjena njemu, jer bi je počinilac vjerovatno bacio bombu pravo na njegov automobil ili lokal.

On je danas sproveden ODT – u na dalju nadležnost. 

Povodom hapšenja Vuletića policija će danas na konferenciji za novinare saopštiti više detalja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović posjetio je danas Slobodnu zonu Luke Bar sa kopredsjedavajućim Zelenih Evrope i evropskog poslanika Tomasom Vajsom. Abazović je poručio da se “sve kriminalne veze i sve kriminalne aktivnosti” ne mogu suzbiti odjednom.
Iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) saopštili su da postoji sumnja da su službena lica Uprave prihoda i carina, juče, bez adekvatnih mjera obezbjeđenja predviđenih procedurama za uništenje i u saradnji sa drugim fizičkim i pravnim licima, preuzela i izvela kamion pun cigareta predviđenih za uništenje, kojim se nisu uputili ka konačnom odredištu - skladištu i fabrici 'M construction' u Nikšiću, kao mjestu uništenja.