Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uhapšen Ranko Vuletić: Osumnjičen da je u junu bacio bombu u blizini kafića Tani

vuletic
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2015. u 11:03

Nikšićka policija jutros je lišila slobode Ranka Vuletića zbog osnovane  sumnje da 21.juna, u neposrednoj blizini kafića Tani, vlasnika Ranka Radulovića, bacio bombu. 

Bomba je bačena pola sata iza ponoći na oko osam metara od lokala. Prilikom eksplozije niko nije povrijeđen, ali je napravljena  značajna materijalna šteta na nekoliko automobila parkiranih u blizini lokala.

Radulović je tada saopštio „Vijestima“ da je ubijeđen da bomba nije bila namijenjena njemu, jer bi je počinilac vjerovatno bacio bombu pravo na njegov automobil ili lokal.

On je danas sproveden ODT – u na dalju nadležnost. 

Povodom hapšenja Vuletića policija će danas na konferenciji za novinare saopštiti više detalja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.