Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 31.10.2023. u 12:53
Preduzimajući redovne poslove i zadatke, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ - Odeljenja bezbjednosti Nikšić su na raskrsnici ulica Josipa Broza Tita i Beogradske kontrolisali lica J.B. (52) i S.M. (43) za koje su posumnjali da stavljaju u promet akcizne robe.

"Tom prilikom u vozilima kojima su upravljala ova lica pronađene su u ilegalnom posjedu i oduzete ukupno 584 paklice raznih vrsta cigareta bez akciznih markica Crne Gore i 1.900 cigareta u rifuzi sa filterima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O navedenom događaju upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se J.B. i S.M. liše slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Napominjemo da je J.B. povratnica u izvršenju krivičnih djela iz ove oblasti, te da policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Nikšić u kontinuitetu sprovode pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti privrednog i ekonomskog kriminala, kao i suzbijanja sive ekonomije pa je tokom oktobra Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeto 12 krivičnih prijava zbog krivičnih djela iz ovih oblasti", zaključuju iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.