Uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 31.10.2023. u 12:53
Preduzimajući redovne poslove i zadatke, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ - Odeljenja bezbjednosti Nikšić su na raskrsnici ulica Josipa Broza Tita i Beogradske kontrolisali lica J.B. (52) i S.M. (43) za koje su posumnjali da stavljaju u promet akcizne robe.

“Tom prilikom u vozilima kojima su upravljala ova lica pronađene su u ilegalnom posjedu i oduzete ukupno 584 paklice raznih vrsta cigareta bez akciznih markica Crne Gore i 1.900 cigareta u rifuzi sa filterima”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

O navedenom događaju upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se J.B. i S.M. liše slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

“Napominjemo da je J.B. povratnica u izvršenju krivičnih djela iz ove oblasti, te da policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Nikšić u kontinuitetu sprovode pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti privrednog i ekonomskog kriminala, kao i suzbijanja sive ekonomije pa je tokom oktobra Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeto 12 krivičnih prijava zbog krivičnih djela iz ovih oblasti”, zaključuju iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.