Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uhapšeno 40 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola ili narkotika

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 26.02.2024. u 10:13
Službenici policije tokom vikenda uhapsili su 40 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci.

Kako navode u saopštenju polocije, tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirana je 31 saobraćajna nezgoda, u kojima je sedam lica zadobilo teške, a 12 lica lake tjelesne povrede.

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 139 prekršajnih prijava, izdali 951 prekršajni nalog, oduzeli devet pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. Slobode je lišeno 40 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i/ili psihoaktivnih supstanci, od čega izdvajamo 17 vozača lišenih slobode u Podgorici, pet u Bijelom Polju i po četiri u Budvi i Baru”, naglašavaju u Upravi policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Sindikalci su i ranije saopštavali da bi organizatori, odnosno 47 članova glavnog odbora, koji su činili i štrajkački odbor, u slučaju sudske odluke da je štrajk organizovan nezakonito mogli da dobiju i otkaz.
  Četiri lica su procesuirana zbog krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, te izvršeni pretresi na više lokacija u Nikšiću u okviru višemjesečne istrage pod kodnim nazivom "Drivers", saopšteno je iz Uprave policije.