Umjesto kontejnera znak “Zabranjeno bacanje smeća”

Ekopatriotizam
 • Autor onogost.me
 • 02.08.2023. u 13:42
Na lokaciji pod Trebjesom, u blizini groblja, na mjestu gdje je nedavno stajalo pet kontejnera koji su često bili potpuno puni, jutros je postavljen znak "Zabranjeno bacanje smeća".

Kako navode iz Ecopatriotizma, prvo je stajalo pet kontejnera, iz kojih je prelivalo sa svih strana, lutalice su u potrazi za hranom raznosile otpad, a kako su im mještani govorili, građani iz okolnih naselja su dolazili i isti odlagali baš tu.

Nakon toga, prije tri dana umjesto pet stajao je jedan kontejner. Onda su došli kamioni pokupili smeće koje se nalazilo svuda po ovom lokalitetu, pokupili i taj poslednji kontejner da bi jutros radnici komunalne javne uprave postavili znak.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  4

  1. Sad ni ovo ne valja?
   Ja ne znam sta ovaj narod oce vise. Strpljen=spasen, sacekajte. Sta trcite pred rudu svi?

  2. Evo ocigledno sta god da se uradi, ne valja. I sve se slika, pa ovo je presmijesno. Ajde vise, neka svi rade svoj posao(ako ga imaju),i neka batale druge da rade svoj.
   A ako nemaju posao, evo neka se zaposle u novine ili komunalno.

   1. Očigledno pojedini ne rade posao za koji su plaćeni, a imaju astronomske plate za naše uslove. Prije svega mislim na Komunalno preduzeće, Komunalnu policiju, Parking servis i sl.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.