Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uoči sezone na Jasenovom Polju bez putokaza za Šavnik i Žabljak

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 26.05.2024. u 19:32
Na Jasenovom Polju, gdje se trenutno radi rekonstrukcija dijela magistralnog puta od Vidrovana, iz pravca Nikšića, ne postoji oznaka za skretanje ka Šavniku i Žabljaku. Tokom rekonstrukcije znakovi za raskrsnicu ka ove dvije opštine su uklonjeni i još uvijek nisu vraćeni.

Glavna turistička sezona uskoro počinje, a veliki broj turista koristi upravo ovaj putni pravac kako bi stigao do durmitorakog kraja.

Bez znakova kraj puta turistima ostaje da se oslone na navigaciju ili da ih neko od radnika ili mještana uputi ka Žabljaku i Šavniku.

Da podsjetimo, radovi na rekonstrukciji dijela magistralnog puta Nikšić-Plužine, od Vidrovana do Jasenovog Polja, počeli su u novembru prošle godine, a kraj rekonstrukcije planiran je za novembar 2024.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Kapetan Zupski

   S nlNiksic sa ovakvom vlascu je bez putolaza ….i ovo im je kao i svaki posao do sada pocnu i onda zaglave …ulica Voja Deretica se radi bez ivicnjaka …zatvorena mjesecima …nema table obqvezne o pocetku i zavrsetku radova …naravno inspekcija ne reaguje al da je ko drugi mislim na nekog investitora odmah bi napisali kaznu …na pocetku ulice koja je zatvorena postqvljene dvije gume …e takav izvidjac radova nama radi …kao u filmu Pobesnjeli Max …Skolska ulica od oktobra kada su zvanicno otvoreni radovi… inace treba da se rekonsteuise 2.7 km …mrdnula je ne vise od 500 m i to samo postavljanje betonskih cijevi …a rok je do marta 2025 …kako su ovi dobri momci iz vrha opstine kazali da ce zavrsiti na slikanju i otvaranju radova …tako od koga je dobro je jos ovo malo ce se vozati Volvo pa posle neki posao da se trazi…sezonski

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci