UP: 40 pripadnika navijačke grupe „Vojvode“ će prekršajno odgovarati

Screenshot
 • Autor onogost.me
 • 17.07.2023. u 15:58
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, zajedno sa pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, identifikovali 40 osoba, pripadnika navijačke grupe „Vojvode“ i protiv njih će biti podnijete prekršajne prijave iz člana 30 Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prilikom odigravanja fudbalske utakmice Kupa Crne Gore između FK „Sutjeska“ i FK „Arsenal“, pripadnici organizovane navijačke grupe „Vojvode“ iz Nikšića su prilikom dolaska na navedenu sportsku manifestaciju uzvikivali uvrjedljive riječi sadržine: „Nož, žica, Podgorica”.

“Podgorička policija je sa navedenim događajem upoznala državne tužioce u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji su se izjasnili da se u radnjama pomenutih lica ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, navodi se u saopštenju policije.

Policija je identifikovala 40 osoba i protiv njih će biti podnijete prekršajne prijave zbog gore navedenih prekršaja.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.