UP: Događaji protekli u najboljem redu, bez i najmanjeg problema

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 17.07.2023. u 12:13
Uprava policije je u protekla četiri dana, planirala i na profesionalna način realizovala obezbjeđenje više desetina događaja – javnih okupljanja i javnih priredbi, u gradovima Crne Gore, provodom obilježavanja Dana državnosti.

“Ove aktivnosti, čijoj realizaciji je prethodilo detaljno planiranje, sprovedene su uz povećano angažovanje policijskih službenika iz svih operativnih struktura Uprave policije. Svakako, posebnu zahvalnost dugujemo i našim sugrađanima, koji su svih ovih dana, svojim prisustvom i odnosom, dali značajan doprinos da sve manifestacije i događaji proteknu u najboljem redu. Sigurni smo da će Uprava policije na zadovoljstvo naših građana, kao i turista koji će boraviti u našoj zemlji, i u narednom periodu svojim odgovornim i profesionalnim postupanjem doprinijeti da se u Crnoj Gori svi osjećaju prijatno i bezbjedno”, navodi policija.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.