Upis na specijalističke i master studije UCG 28. septembra

UCG
 • Autor onogost.me
 • 26.09.2023. u 10:28
Prvi konkurs za upis na specijalističke i master studije (120 ECTS) Univerziteta Crne Gore biće raspisan sjutra, u srijedu, 27. septembra 2023. godine, saopšteno je iz ove institucije.

Konkursi će biti objavljeni na zvaničnoj internet stranici Univerziteta Crne Gore, kao i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Prijava na konkurs za oba nivoa studija se podnosi 28. septembra 2023. godine studentskoj službi organizacione jedinice, u okviru radnog vremena te službe.

“Za upis na budžetske master studijske program, kandidati su dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe master studija, koji će biti organizovani 29 i 30. septembra 2023. godine. Raspored polaganja prijemnog ispita biće istaknut na oglasnoj tabli i internet stranici organizacione jedinice”, navode iz UCG.

Uslovi, kriterijumi i postupak upisa na oba nivoa studija bliže su uređeni pravilnicima koji su objavljeni ina internet stranici Univerziteta Crne Gore, kao dokumenti pod nazivom: Pravilnik o uslovima, kriterijumima i postupku upisa u prvu godinu master studija Univerziteta Crne Gore i Pravila studiranja na postdiplomskim studijama.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 4. oktobrom 2023. godine, prema rasporedu organizacionih jedinica.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.