Uprava Opšte bolnice: Nije hirurg, već majstor

kirurg
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 10.07.2016. u 11:34

Mala misterija o osobi koja iskače kroz prozor Opšte bolnice je riješena.

Kako su nam rekli iz te ustanove, nije riječ o ljekaru, već o majstoru koji je popravljao klima uređaje.

On je, dodaju iz Opšte bolnice Nikšić, morao obući zaštitno odijelo, jer je prolazio kroz operacioni blok, što je dio standardne procedure.

Čitalac portala Onogošt uslikao je iz zgrade preko puta neobičan prizor, koji je vidio na prizemlju bolnice, a koji je, u svakom slučaju, predstavljao jednu rijetko viđenu situaciju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović posjetio je danas Slobodnu zonu Luke Bar sa kopredsjedavajućim Zelenih Evrope i evropskog poslanika Tomasom Vajsom. Abazović je poručio da se “sve kriminalne veze i sve kriminalne aktivnosti” ne mogu suzbiti odjednom.
Iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) saopštili su da postoji sumnja da su službena lica Uprave prihoda i carina, juče, bez adekvatnih mjera obezbjeđenja predviđenih procedurama za uništenje i u saradnji sa drugim fizičkim i pravnim licima, preuzela i izvela kamion pun cigareta predviđenih za uništenje, kojim se nisu uputili ka konačnom odredištu - skladištu i fabrici 'M construction' u Nikšiću, kao mjestu uništenja.