Uručena donacija Dječijem odjeljenju Opšte bolnice

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 27.12.2022. u 18:32
Dječijem odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću uručena je donacija u vidu tri inhalatora, digitalnog aparata za mjerenje pritiska i drugih sredstava (toplomjera, gaza, čajeva, vlažnih maramica, hanzaplasta).

Sredstva za donaciju prikupili su učenici nikšićke Gimnazije, odjeljenja IV-5 i IV-7, zajedno sa odjeljenskim starješinama Andrijanom Mijušković i Milicom Zvicer Vujković, a u donaciji su učestvovali i polaznici kursa italijanskog jezikau Nikšiću pod pokroviteljstvom Zajednice Italijana u Crnoj Gori i apoteka “Remedia”, koja je pomogla u realizaciji iste.

Donacije su uručene dr Aleksandri Antunović, načelnici Dječijeg odjeljenja.

“Na taj način smo obradovali mališane i poslali poruku da svi mogu sa malo odricanja učiniti dosta i biti dobri sugrađani”, kazali su iz nikšićke Gimnazije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.