Uručeni sertifikati za ronioce na otvorenim vodama

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 23.12.2022. u 12:40
Pripadnicima Službe zaštite i spasavanja Nikšić koji su uspješno završili obuku za ronioce na otvorenim vodama u Regionalnom centru za podvodno deminiranje Bijela danas su uručeni sertifikati.

Čestitajući na uspješno završenoj obuci i uručujući im sertifikate predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da su pripadnici Službe zaštite i spašavanja ponos grada.

„Veoma sam ponosan što ste završili još jednu obuku. O vašoj stručnosti ne treba puno govoriti. Vi ste već odavno dokazali da ste naši heroji, kada ste se gotovo svakog ljeta borili sa velikim požarima, štiteći i ljude i imovinu. Posebno ste veliki doprinos dali kada je epidemija virusa korona bila u punom jeku. I danas je vaš doprinos našoj lokalnoj zajednici nemjerljiv, i siguran sam da će vam i ovo novo usavršavanje pomoći da još kvalitetnije i profesionalnije obavljate svoj posao“, istakao je Kovačević.

Direktor Regionalnog ronilačkog centra Vesko Mijajlović i komandir Službe zaštite i spašavanja Slavko Tadić kazao je da je obuku završilo 20 pripadnika pomenute službe.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.