Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uskoro početak razgovora o saradnji između asocijacija mladih Crne Gore i Japana

150947114_2949985858660467_6727982100314079146_n
Asocijacija mladih Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 22.02.2021. u 15:25

Asocijacija mladih Crne Gore ubrzo će započeti razgovore u cilju ostvarenja međunarodne saradnje sa krovnom Asocijacijom mladih Zemlje izlazećeg Sunca - Japana.

“Naši mladi treba da budu upoznati sa kulturom jednog naroda koja traje hiljadama godina, počevši od japanske haiku poezije pa sve do shodo kaligrafije. Isto tako jedna velika zemlja treba da bude upoznata sa kulturom našeg naroda kao i kvalitetom mladih u Crnoj Gori. Mladi u Crnoj Gori pokazuju ogroman potencijal kako na naučnom, tako i na umjetničkom, kulturnom i životnom polju i od nas se traži da svijet čuje za nas. Potrebna nam je ta međunarodna saradnja kako bi naši mladi obišli razvijene zemlje svijeta, naučili nešto novo u sferama kojima se oni bave i kasnije se vratili u našu Crnu Goru i nju obogatili sa nekim novim vještinama, idejama...“, saopštio je predsjednik Asocijacije mladih Crne Gore Marko Popović.

Brojnost članova Asocijacije mladih Crne Gore, kako kaže, iz dana u dan raste što pokazuje da organizacije ide dobrim putem i da mladi to prepoznaju.

Za naredni period najavljuje konferencija na temu mladih koje će biti praćene važećim epidemiološkim mjerama, kao i organizovanje humanitarnih akcija za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.