Uskoro rekonstrukcija fiskulturne sale Prve srednje stručne škole

Prva srednja stručna škola
 • Autor onogost.me
 • 19.05.2023. u 08:26
Čitalac portala Onogošt požalio se na stanje u kom se nalazi fiskulturna sala u Prvoj srednjoj stručnoj školi.

Foto: Čitalac portala Onogošt

On nam je dostavio fotografije na kojima se i vidi koliko je ona neuslovna, a kako nam je kazao direktor te škole Milomir Šumić, rekonstrukcija slijedi uskoro.

Ista je, kako navodi Šumić, ušla u program rekonstrukcije u cilju obezbeđenja energetske efikasnosti objekata koje finansira njemačka Kfw razvojna banka.

Foto: Prva srednja stručna škola

“Pošto je izvesno da u ovoj godini neće biti rekonstrukcije, obratili smo se Ministarstvu prosvjete sa zahtjevom za odobrenje sredstava radi rekonstrukcije fiskulturne sale. Ministarstvo je vrlo brzo odgovorilo na naš zahtjev i izdvojilo sredstva u visini do 48.000 eura za tu namjenu, tako da će se sala rekonstruisati uskoro”, istakao je Šumić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.