Uz brojne muzičke zvijezde Nikšićani pjevali za Kristijana i Radovana

22207392_1563946013666614_1444942295_n
Svetlana Korać
  • Autor Marija Vujovic
  • 02.10.2017. u 07:25

Humani Nikšićani, zajedno sa petnaestak muzičkih zvijezda, sinoć su par sati pjevali za Kristijana i Radovana, dva naša sugrađanina kojima je potrebna pomoć za liječenje u Turskoj.

Tako su sinoć, u okviru koncerta „Pjesmom za Kristijana i Radovana“, nastupili Sergej Ćetković, Bojan Marović, Zdravko Đuranović, Ismail Delija, Goran Stijepčević, Bojan Delić, Aleksandar Zoranić, Bozo Bozović, Zoran Džiknić, Zoran Kalezić, Milan Bukilić, Plesni klub „Royal“, Seka Tončić i Dejan Zeković DJ Zed.

„Trudim se da nađem vremena, kao i većina mojih kolega da se odazovem ovakvim manifestacijama i da svojim prisustvom nekako pomognem da se prikupi dovoljno sredstava. Osjećaj je bezveze kada znaš da moraš da dođeš da se boriš svim silama da prodaš nekoliko karata da bi se prikupilo dovoljno sredstava. Večeras za Kristijana i Radovana navijam svim srcem i nadam se i znam da će iz svega ovoga izaći kao pobjednici“, kazao je Sergej Ćetković.

Na poziv svojih sugrađana odazvao se i mladi nikšićki pjevač Aleksandar Zoranić.

„Rado sam se odazvao i uvijek ću se odazvati, ukoliko sam u mogućnosti, humanitarnim akcijama. Čast mi je sto sam učestvovao sa svojim dragim kolegama i prijateljima, još veća draž svega ovoga je bila zato što su to moji sugrađani. Želim im svu sreću i zdravlje ovoga svijeta. Dva divna mladića, uz njih sam“, poručio je Zoranić.

Koncert je organizovala NVO „Izvor života“ u saradnji sa opštinom Nikšić, a Nina Maraš, ispred pomenute NVO istakla je da je prodato preko 1.000 karata.

„Sredstva za Kristijana su gotovo prikupljena, fali nekih 500 eura koja će mu biti proslijeđena od ovog koncerta, tako da Kristijan od večerašnjih sredstava ima tih 500 eura, a sve ostalo što pripada Kristijanu porodica Radulović poklanja porodici Radovana Krivokapića s obzirom da se bore za isti cilj. NVO „Izvor života“ sad ima u planu takođe jedan veliki maskenbal koji će biti isto humanitarnog karaktera za Radovana na trgu, a posle toga imamo neke svoje stare akcije sa kojima nastavljamo i ove godine. U maju mislim da će biti jedan veliki koncert gdje ćemo da okupimo pa mislim sedam najvećih imena naše estrade“, kazala je ona.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.