Veliko srce velikog asa, Dubljević donirao 2.500 eura za Kristijanovo liječenje

kristijan
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.07.2017. u 22:15

Na sceni Nikšićkog pozorišta večeras će, sa početkom u 20h, biti priređeno Humanitarno guslarsko veče „Za Kristijanovo bolje sjutra", a kompletan prihod biće uplaćen za liječenje Kristijana Radulovića, dječaka oboljelog od cerebralne paralize. 

Za liječenje je potrebno presađivanje matičnih ćelija na privatnoj klinici Live hospital u Turskoj, a terapija košta 35.000 eura od čega je skupljeno skoro 60 odsto zahvaljujući dobrom odzivu građana koji doniraju putem SMS-a, ali i zahvaljujući mnogim ljudima dobre volje.

Fantastičan gest napravio je početkom jula i naš reprezentativac, Bojan Dubljević, koji je za Kristijanovo liječenje izdvojio 2.500 eura.

U proteklom periodu brojni su pojedinci i kompanije iz našeg grada uplaćivali sredstva na račun. Muzičar Dalibor Petković svakog vikenda organizuje ulične svirke za Kristijana, a NVO „Izvor života“ humanitarne večeri, pa će nakon one u Zahumlju večeras biti i dio organizacije humanitarne guslarske večeri uz podršku Opštine i Udruženja Guslara Crne Gore.

Kristijan Radulović rođen je kao zdrava beba.

Nedugo po rođenju kod njega je primijećena pojačana žutica, a vremenom zdravstveno stanje se komplikovalo.

Danas, Kristijan redovno pohađa školu i završio je drugi razred. Iako ne hoda, intelektualno je potpuno očuvan i lijevom stranom radi sve što može.

Svi koji hoće mogu donirati sredstva i slanjem SMS poruke sa sadržajem 6 na 14543.

Može se pomoći i uplatom na žiro račun 520000000001463902 ili devizni račun 520042000000857007.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.