Veteranima Nikšića drugo mjesto

Veterani Nikšića
 • Autor onogost.me
 • 22.05.2023. u 08:32
Na drugom susretu veterana Crne Gore na Cetinju, veterani Nikšića zauzeli su drugo mjesto u ukupnom plasmanu osvojivši sedam medalja.

Učestvovali su i veterani Cetinja, Plava, Rožaja, Andrijevice, Vojni veterani Crne Gore.

Prvo mjesto osvojili su Vojni veterani, dok je treće mjesto pripalo veteranima Cetinja.

Srebrnu medalju u pikadu osvojio je Radislav Jovanović, Mirjani Jovanović pripala je bronzana u pikadu i srebrna u nabacivanju obručeva. Milena Kontić osvojila je zlatnu medalju u plojkanju, dok je Milojka Ćorić bila bronzana.

Marina Backović osvojila je srebrnu u pikadu. Branka Drobnjak u disciplini šut na gol osvojila je srebrnu medalju.

“Odlazak na takmičenje veterana pomogao je Sekreterijat za sport, pa im ovim putem veterani izražavaju veliku zahvalnost. Sledeći susret je 15. jula u Plavu”, kazali su nikšićki veterani.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Početkom ove godine u ukupnom državnom obrazovnom sistemu zemlje, odnosno u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, umjetničkim školama, resursnim centrima, domovima za smještaj učenika i univerzitetsko-fakultetskim jedinicama, bilo je uposleno 16.332 zaposlenih, a shodno podacima Vlade Crne Gore o isplatama zarada iz državnog budžeta, saopšteno je iz NVO Akcija za socijalnu pravdu (ASP).
  Ministarstvo prosvjete saopštilo je da taj vladin resor i Državna komisija za maturski i stručni ispit očekuju od Ispitnog centra da pristupi realizaciji preporuke o ponovnom pregledanju i vrednovanju testova učenika koji nijesu položili maturski ispit iz Crnogorsko-srpsko, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti. Iz Ministarstva navode da nije u skladu sa propisima stav Komisije za ocjenjivanje da se učenicima koji su, po njihovoj ocjeni prepisivali zadatke na testu, odredi dodatni rok za polaganje.