Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

(VIDEO) Mali istraživači razgovarali o volonterizmu

screenshot
 • Autor onogost.me
 • 17.03.2024. u 11:28
Mali istraživači D models novinarske sekcije razgovarali su sa koordinatorkom NVO "Volonteri Crne Gore" Marinom Došen o volonterizmu, kako pomoći drugima, biti koristan zajednici.

Oni su stavili akcenat na to da cijela zajednica treba da se sjeti ljudi velikog srca i svih onih koji s posebnom pažnjom i voljom pomažu sugrađanima i tu su u izazovnim momentima za cijelu zajednicu.

Razgovor sa koordinatorkom ''Volontera" vodile su male novinarke Mila, Hana, Vasilisa, Jana, Helena, Izabela, Darija i Helena.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.