VIDEO: Mladići skaču sa krupačke brane u kanal, apel uputila Služba zaštite i spasavanja

Screenshot
 • Autor onogost.me
 • 29.06.2023. u 08:33
Nikšićka Služba zaštite i spasavanja uputila je apel mladim u našem gradu i njihovim roditeljima da skovima sa krupačke brane ne rizikuju život.

Naime, kako je kazao načelnik Službe, Slavko Tadić, na društvenim mrežama juče je objavljen snimak na kojem se vidi grupa mladića od kojih neki skaču u kanal sa brane na Krupačkom jezeru, dok drugi snimaju.

“Iz Vatrogasno-spasilačke jedinice upozorenje i apel svima, roditelji da vide šta im djeca rade”, poručio je Tadić, koji je nam je proslijedio ovaj snimak.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. Kao djeca Ili malo stariji ,jedva smo cekali da se pusti brana (popularni naziv),pa U buk ,a niko nas nije ucio pravilnom plivanju ili skokovima U vodu!!Bilo neko drugo vrijeme I bili smo valjda vise otporni na sve spoljasnje uticaje!!

  2. Драган Абрамовић

   Скакали смо и ми прије педесет година,врло је опасно,јер додиром са водом тијело се више не пита и само је питање гдје ће вас снага воде гурнути,зидови канала си толико оштри тако да може доћи до непријатних повреда,тако драги моји будите врло опрезни.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.