VIDEO: Promo spot turističkih potencijala Župe

liverovici
screenshot youtube
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2016. u 06:30

NVO ''Župa u srcu'' nastavlja sa promocijom tog kraja, pa je tako nastao i fantastičan promo spot koji otkriva dio ljepote Župe i njenog prirodnog bogatstva.

U spotu koji traje dva minuta i 11 selukndi, prikazani su rudokopi na Zagradu, brana i jezero Liverovići manastir Svetog Luke iz XIII vijeka, Kapetanovo jezero, prirodne ljepote…

Cilj je, između ostalog, bio i da se prikaže turistički potencijal župskog kraja, koji je neiskorišćen.

Režiju i produkciju potpisuje nikšićki dronestudio.me, a spot je realizovan kao dio obilježavanja godišnjice rada NVO ”Župa u srcu”.

 

 

Za nekoliko dana spot ima preko 1.000 pregleda na Youtube kanalu.

Šta je sve uradila ova nevladina organizacija za godinu dana, predstavljeno je na svečanosti, koja je održana 28. avgusta u Domu za mlade u Carinama.

Pored brojnih aktivnosti, tada je prezentovan i sajt zupa.today, na kome se mogu naći novosti iz tog kraja. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.