VIDEO: Zimske aktivnosti na Kruševicama

talenat
Talenat
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2016. u 10:59

Na Kruševicama je počela sa radom škola skijanja za djecu pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje u opštini Nikšić.

Škola skijanja se organizuje za učenike 4. i 5. razreda svih osnovnih škola u Nikšiću.  

Kako navode iz ovog Sekretarijata, škola skijanja se organizuje već 38 godina, a program obuhvata tri grupe polaznika od po sedam dana. 

“Polaznicima je obezbijeđen prevoz, sva oprema, doručak i čaj, instruktori, ljekar i osiguranje”, rekao je Milan Korać, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Pored njih na Kruševicama su i polaznici škole skijanja sportske školice “Talenat”. 

Škola skijanja počela je sa radom 17. januara i trajaće do 23. januara.

“Zbog snijega koji je kasno pao imaćemo samo jednu grupu, inače ranijih zima smo imali dvije ili tri grupe. U ovoj grupi imamo 48 polaznika, većinom početnika, uzrast polaznika je od 4-12 godina”, kaže Boris Janjić, jedan od instruktora.

Tokom škole, dodaje on, polaznicima je obezbijeđena skijaška oprema, užina sa čajem i sokom, skijaško osiguranje, diplome, fotografije, a sve uz stručan rad i pedagoški pristup. 

Osim Borisa, školu skijanja vode profesori fizičke kulture Ivana Nenezić i Novica Gardašević.

Iz sportske školice najavljuju i vikend skijanje tokom februara i marta. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.