Voda bezbjedna za piće

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 12.10.2023. u 10:05
Voda na teritoriji opštine Nikšić potpuno je bezbjedna za piće, saopšteno je iz Vodovoda.

Oni su kazali da su od Instituta za javno zdravlje dobili rezultate ispitivanja zdravstvene, odnosno mikrobiološke i fizičko-hemijske ispravnosti vode za piće u Nikšiću.

Iz Vodovoda navode da je vrijednost svih parametara u dozvoljenim granicama i da nema nikakvih odstupanja kvaliteta vode od propisanih standarda.

„Kako su analize potvrdile ispravnost vode za piće i njen izuzetan kvalitet, informišemo građane da je voda na teritoriji opštine Nikšić potpuno bezbjedna za piće“, kazali su iz Vodovoda.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).